Noutăți : EMPWRD by HealthyLab

Site-ul este aflat în proprietatea exclusivă a societății Dos Santos Monteiro Andreea PFA. Accesarea, utilizarea, comenzile și achizițiile de pe site-ul healthylab.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii și condițiile prezentate în continuare.

Dos Santos Monteiro Andreea PFA își rezervă dreptul de a actualiza conținutul site-ului, forma, așezarea, prețurile și produsele fără o notificare prealabila a clienților/vizitatorilor. Prezenții termeni și condiții pot fi de asemenea modificați fără o notificare prealabilă în acest sens, intrând în vigoare din momentul publicării lor pe site. Clienții și vizitatorii au obligația de a verifica periodic informațiile prezentate în clauzele acestor termeni și condiții.

DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului www.healthylab.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea platformei HealthyLab sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.healthylab.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteți folosi adresa de mail shapesbyhl@gmail.com

UTILIZAREA SITE-ULUI WWW.HEALTHYLAB.RO

  1. Plasarea comenzii

Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizând coșul de cumpărături virtual prezent în cadrul site-ului healthylab.ro

Pentru comenzi se va accesa site-ul www.healthylab.ro unde se va face o comandă prin intermediul coșului de cumpărături. După alegerea produsului se realizează adăugarea în coș, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral câmpurile formularului de comandă cu date exacte și corecte.

Pentru comenzi transmise prin email poate fi utilizată adresa shapesbyhl@gmail.com Comenzile prin email vor conține specificații exacte despre produs (numele programului) și date referitoare la livrare (nume, adresă, număr de telefon).

  1. Metode de plata

Plata poate fi facută electronic, cu cardul, prin Netopia.

  1. Conciliere interna

Depunem eforturi considerabile ca tu să fii mulțumită de produsele și serviciile oferite de HealthyLab. Însă, dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită la emailul shapesbyhl@gmail.com

Va asigurăm că vom raspunde la TOATE cererile și/sau reclamațiile, feedback-ul de la dumneavoastră fiind foarte important pentru noi.

GARANTIA ARTICOLELOR

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr. 449/2003.

HealthyLab garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001.

În cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul nostru are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate și livrării acestora către dumneavoastră. Sunteți obligat(ă) să furnizați datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determină anularea comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopul livrării produselor și sunt comunicate numai de către dumneavoastră.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră, cu privire la acestea și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

HealthyLab poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră si dacă ni le furnizați voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate în urmatoarele scopuri:

Conform legii, dar și din respect față de clienți, certificăm faptul că nu vom transmite datele tale personale către nicio altă instituție sau persoană. Singura excepție de la această regulă o constituie autoritățile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzacție comercială făcută online.

Prin citirea prezentelor Termene și Condiții ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Politica de confidențialitate se supune legislației române. În caz de litigiu, se va încerca, mai întâi, o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul HealthyLab. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere amiabilă în termenul precizat anterior, va fi considerată competentă instanța judecătorească din raza teritorial-administrativă unde se gasește sediul HealthyLab.

HealthyLab nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, întrebări sau reclamații referitoare la politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: shapesbyhl@gmail.com. De asemenea, ar trebui să știi că este dreptul tău să modifici sau să ștergi orice informații din baza noastră de date, printr-un simplu e-mail la aceeași adresă shapesbyhl@gmail.com.

Your Bag

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?