Noutăți : EMPWRD by HealthyLab

Orice comandă plasată prin intermediul site-ului www.healthylab.ro are valoare contractuală.

HealthyLab livrează produsele peste tot în lume. Verificăm cu mare atenție fiecare comandă și ne asigurăm că aceasta corespunde cu comanda plasată de tine.

Termen de livrare

Livrarea se va realiza în intervalul de 5-7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, exceptând zilele de sâmbată și duminică, precum și sărbătorile legale.

Produsele/serviciile vor fi transmise către dumneavoastră prin intermediul email-ului, whatsapp-ului sau zoom-ului.

Dacă te putem ajuta și cu alte informații, te rugăm să ne contactezi.

Plata

Modalitatea de plată:

Plata cu cardul – Mobilpay – plata cu cardul se face după accesarea paginii de finalizare a comenzii și se va face într-o pagină nouă, securizată.

Selectați produsul pe care doriți să îl achiziționați dând click pe butonul „Cumpărați”.

Introduceți datele dumneavoastră personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă a comenzii pe care o efectuați. Informațiile personale nu sunt transferabile către alte terțe părți, nici de către Shapes by HealthyLab și nici de Netopia. Vă rugăm să compleți formularul corect și să indicați entitatea juridică la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail este foarte importantă deoarece informațiile legate de serviciul achiziționat vor fi transmise via email.

După ce ați ales metoda de plată, veți fi redirecționat către site-ul securizat al procesatorului de plăți unde veți introduce datele cardului dumneavoastră de plată. Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară precum 3-D secure pentru tranzacționarea online garantată de Netopia. Shapes by HealthyLab garantează că nu stochează și nu utilizează datele cardului dumneavoastră.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, veți fi redirecționat înapoi în site pe pagina din site-ul nostru unde se va afișa un mesaj ce vă mulțumește pentru comanda efectuată pentru unul din produsele noastre. 

Retur

Ai comandat de la noi, iar produsul nu ți se potrivește? Banii pot fi returnați printr-o singură condiție.

În cazul în care doriți să renunțați la produsele/serviciile achiziționate ți să primiți banii înapoi, restituirea banilor se va face doar în cazul în care produsele/serviciile nu au fost transmise către dumneavoastră pe email/whatsapp/zoom. Perioada de returnare a banilor va fi de 5-7 zile lucrătoare începând cu data în care ați completat formularul de retur.

Pentru formularul de retur, vă rugăm să apăsați aici.

Your Bag

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?