Noutăți : EMPWRD by HealthyLab

EMPWRD

It's a lifestyle!

Facem totul cu pasiune și din dorința de a vă insufla pofta de mișcare pe care o promovăm ca stil de viață.

Am creat EMPWRD pentru a vă menține activi și motivați, zi după zi. Ne dorim ca fiecare antrenament să fie transformat într-un moment de bucurie și, în același timp, o întoarcere la pasiunea pentru mișcare pe care o avem cu toții încă din copilărie.

Săritul corzii reprezintă modalitatea extrem de eficientă, accesibilă și rapidă prin care se poate efectua un antrenament cardiovascular sau de anduranță cu un singur accesoriu. Acest sport, nu necesită un perimetru larg de acțiune și indiferent unde te afli – acasă, la birou, în vacanță, la sală – ai nevoie de doar 15-20 minute pentru a-ți activa întreg corpul.

Beneficiile săritului corzii sunt multiple:

*Săritul corzii poate genera arderea unui număr mare de calorii, însă, nu trebuie neapărat să optezi pentru un antrenament lung – poți integra săritul corzii în pauzele active din cadrul antrenamentelor de fitness, antrenamentelor aerobice, funcționale sau în cadrul altor tipuri de antrenamente; cu siguranță vei fi impresionat de numărul de calorii arse și de starea de bine dobândită aproape instant.

* Săritul corzii ajută la slăbit și este benefic pentru majoritatea oamenilor.

Atenție! Pentru ca articulațiile și ligamentele să nu aibă de suferit, este esențial să folosești încălțăminte sport – de preferat cea destinată alergarii – și să NU optezi pentru o podea denivelată, care să te dezechilibreze, deoarece aceasta este principala cauză a accidentărilor.

Categoriile de persoane pentru care nu este indicată această activitate sunt:

Femeile însărcinate, persoanele cu afecțiuni ale coloanei, personanele care au probleme și afecțiuni ale genunchilor sau ale oaselor și persoanele cu afecțiuni cardiace.

Your Bag

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?