Noutăți : EMPWRD by HealthyLab

SHAPES by healthylab ®

Povestea din spatele SHAPES a început în anul 2014, printr-o călătorie personală de autocunoaștere. Îmi doream să găsesc o metodă de termen lung prin care să arăt și să mă simt bine în corpul meu.

De mică am cochetat cu această industrie a sportului și nutriției. Motivația mea m-a ajutat să-mi găsesc drumul în viață și să devin specialist în domeniu. Îmi place să lucrez cu oamenii, să proiectez și să creez toți pașii de care au nevoie pentru a atinge obiectivele pe care ei le au.

În majoritatea cazurilor, noi femeile atribuim totul asupra noastră – familie, copii, carieră – și suprasolicitarea care vine că efect al acestui factor ne cauzează neplăceri pe termen lung și senzația că nu suntem destul pentru ceilalți, ori suficient apreciate pentru tot ceea ce facem.

Motivația de a deveni fericită și mulțumită cu mine însămi a condus la o inițiativă care a prins amploare în online, unde mai multe femei au fost dornice să se alăture și să încerce abordarea integrată care a adus tuturor o satisfacție permanentă.

Scopul meu a fost să găsesc “de ce-ul” mintal din spatele fiecărei nemulțumiri și probleme ale clientelor, pentru a putea oferi o soluție aplicată în funcție de cauza reală a dezechilibrului creat în viețile lor.

Până în prezent, peste 600 de femei s-au bucurat de comunitatea noastră și de rezultatele de durată avute în urma parcurgerii acestui program destinat tuturor celor care au dorit o transformare realistă prin abordarea complexă a metodei Shapes.

Despre Andreea

Andreea Monteiro este fondatoarea acestui program destinat exclusiv femeilor care doresc să-și îmbunătățească într-un mod realist și de lungă durată stilul de viață. Pasiunea pentru fitness și nutriție s-a materializat prin antrenamente și rețete prin care îi ajută și pe alții să atingă rezultate minunate.

Experiența Masterchef

“În cadrul competiției, am fost nevoită să cercetez încontinuu, să creez preparate cu gusturi deosebite. Experiența Masterchef m-a învățat cum să dezvolt gusturi noi prin intermediul condimentelor și plantelor aromatice și să transpun aceste cunoștințe cât mai aplicat în dieta SHAPES, ca oricine să le poată prepara.”

Your Bag

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?