Creveți la tigaie cu rozmarin și usturoi
Acești creveți la tigaie sunt perfecți pentru o masă rapidă și elegantă, plină de arome mediteraneene. Gătiți alături de usturoi și rozmarin, creveții capătă un gust intens, delicat și savuros. Bogați în proteine și săraci în grăsimi, creveții sunt o alegere sănătoasă și ușor de preparat, fiind gata în doar câteva minute. Servește-i alături de un cartof fiert pentru o masă rafinată și nutritivă!
Informaţii nutriţionale
Serving: 310gCalories: 503kcalCarbohydrates: 33gProtein: 28gFat: 31gSaturated Fat: 0.4gCholesterol: 234mgFiber: 3gSugar: 1.44g
Ingrediente
- 120 g creveți
- 1 buc crenguță de rozmarin
- 2 căței usturoi
- 2 lg ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- 1 buc cartof fiert rece
Instrucțiuni
- Creveții congelați se trag la tigaie până ce pojghița de gheață se topește și aceștia prind o culoare roz.
- Se adaugă o crenguță de rozmarin, usturoiul, uleiul de măsline și zeama de lămâie și se servesc alături de un cartof fiert.
Prep Time 2 minutes mins
Cook Time 7 minutes mins
Masă Main Course
Porții 1
Calorii 503 kcal
Keyword creveți, rozmarin, usturoi
Ai încercat rețeta ?Lasă-ne un comentariu cum a ieșit !