Bărcuțe din ardei cu pui și iaurt
Bogat în proteine și vitamine, acest prânz este sățios, dar ușor, fiind potrivit atât pentru mesele în familie, cât și pentru un preparat rapid, fără compromisuri. Bărcuțele din ardei sunt o combinație perfectă de arome și texturi, fiind ideale pentru un prânz echilibrat și savuros. Ardeii crocanți sunt umpluți cu un amestec de carne de pui fragedă, iaurt cremos și condimente aromate, apoi copți la cuptor pentru un rezultat delicios și sănătos.
Informaţii nutriţionale
Serving: 371gCalories: 259kcalCarbohydrates: 9.3gProtein: 46gFat: 3gSaturated Fat: 0.73gSodium: 1059mgFiber: 3gSugar: 5g
Ingrediente
- 1 buc ardei gras
- 1/2 buc ceapă roșie
- 3 lg iaurt grecesc 2% grăsime
- 190 g piept de pui
- 1 vf sare & piper după gust
- 1 vf praf de curry
Instrucțiuni
- Puiul se amestecă într-un bol împreună cu ceapa, iaurtul, sarea, piperul și praful de curry.
- Ardeiul se taie în jumătate, urmând a fi umplut cu compoziția de pui.
- Se gătește la cuptorul preîncălzit la 180 grade pentru 40 min.
Prep Time 5 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Masă Main Course
Porții 1
Calorii 259 kcal
Keyword ardei gras, high protein, iaurt, prânz, pui
Ai încercat rețeta ?Lasă-ne un comentariu cum a ieșit !