Noutăți : EMPWRD by HealthyLab

Back To Shapes Mommy

Suntem aici pentru proaspetele mămici, pentru tine, femeie curajoasă care ai adus pe lume o minune și vrei să iți recapeți forma fizică ideală și să te simțiți mai bine în pielea ta. Indiferent dacă ai născut cu câteva luni în urmă sau chiar mai recent, suntem aici pentru a te ajuta să iți atingi obiectivele.

FOLOSEȘTE CODUL SHAPES15 PENTRU 15% REDUCERE

Ce ne face speciali?

1. Nutriție personalizată pentru tine: Înțelegem că fiecare mamă are nevoi calorice diferite, indiferent dacă alăptează sau nu. De aceea, am creat o dietă variată, plină de nutrienți esențiali și energie pentru tine și pentru cel mic. Fiecare masă are mai multe opțiuni pentru a se potrivi gusturilor și necesităților tale.

2. Antrenamente adaptate post-natale: Programul nostru este conceput luând în considerare nevoile specifice ale femeilor care au dat naștere recent. Vrem să te ajutăm să iți imbunatațești postura, să combați displazia abdominală, să pierzi în greutate, să iți tonifici și să iți imbunatațești sănătatea mentală prin yoga și stretching.

3. Un program de 4 săptămâni pentru transformarea ta: Programele noastre Shapes by Healthy Lab au o durată de 4 săptămâni și încep în fiecare lună la alegere, fie de la începutul lunii, fie din mijloc. Te poți înscrie până cel târziu vineri pentru programul care începe de luni (1 sau 15 a lunii).

ce spun clienții healthy lab despre acest program

Beneficii exclusive pentru membrii Shapes

Îndrumare pentru o zi fără stres

Suport de grup pentru a vă motiva și vă ține pe drumul cel bun

Preparate care să satisfacă nevoile tuturor membrilor familiei

Sfaturi de dezvoltare emoțională de specialitate

Antrenamente eficiente pentru o dezvoltare armonioasă a corpului

Discounturi speciale la partenerii Shapes

Bune practici pentru a vă eficientiza și optimiza timpul

O dietă care se schimbă la fiecare 2 săptămâni și antrenamente săptămânale pentru a vă menține pe calea cea bună

E timpul să iți redobandești vitalitatea și să te simțiți mai încrezătoare în corpul tau.
Alatura-te comunității Back to Shape Mommy și împreună vom face această călătorie minunată către o versiune mai sănătoasă și mai fericită a ta.

Să facem această călătorie împreună!

Alătură-te astăzi programului Back to Shape Mommy și incepe să iți redobandești vitalitatea și încrederea în propriul corp.

Hai să începem!

FOLOSEȘTE CODUL SHAPES15 PENTRU 15% REDUCERE

Alege programul dorit

Your Bag

1 Items

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?