Noutăți : EMPWRD by HealthyLab

acord participante giveaway 90 de zile

Îți mulțumim pentru înscrierea in Giveaway-ul Shapes by Healthy Lab și pentru că ai îndeplinit toate condițiile aferente înscrierii, dorim să iți aducem la cunoștință modul de desfășurare a acestui program timp de 90 de zile.

Fiecare participantă își dă acordul ca pozele ei  reprezentând progresul să fie folosite în cadrul brandului Healthy Lab, atât pe social media, pe website sau în cadrul altor campanii promoționale.

Deoarece ne dorim ca progresul vostru să fie vizibil și transparent, timp de 3 luni vom lucra în echipă si veți avea diferite task-uri astfel încât să rămâneți motivate și angajate pe deplin în acest proces.

  1. Zilnic veți posta obligatoriu 1-2 farfurii cu preparatele pe care le consumați, pe Instagram în STORY cu tag înspre pagina Shapesbyhl.
  2. Săptămânal veți posta obligatoriu 1-2 poze de la antrenamentele voastre pe Instagram în STORY cu tag înspre pagina Shapesbyhl.

Progres în timp real:

  1. Săptămânal o sa fie publicat progresul fiecăreia dintre voi după cum urmează:

Poză cu voi, nume, vârstă, kg de început, kg după prima săptămână, a doua, ș.a.m.d. până în săptămâna 12 inclusiv.

Ex. Maria, 23 ani , 103, prima sapt -4 kg.

  1. După fiecare 2 săptămâni se vor posta pozele cu corpul întreg, ( față , spate, profil) Before/ After și evoluția în kg.
  2. După fiecare 3 săptămâni se raspunde la câteva întrebări ca și feedback despre program.

(Ex. Despre cum te simți, kilogramele slăbite, sport și alimentație) care vor fi publicate în feed-ul Shapes cu colaborare înspre voi și cu poza voastră.

Pozele cu corpul vor fi realizate pe un fundal alb, în echipament de sport (colanți si bustieră).

Nu se acceptă poze în lenjerie intimă, deoarece ne dorim ca imaginea voastră să fie una cât mai bună. Pozele vor conține inclusiv fața.

O sa creem și un grup de suport pe WhatsApp în care veți posta zilnic farfuriile, cântarele la fiecare 4 zile, vom sta în permanență în contact și vom încerca să facem din acest proces o plăcere.

Daca ești total de acord cu aceste condiții, te rog sa îl semnezi și să te alături grupului de WhatsAp (link-ul grupului de WhatsAp va fi furnizat dupa completarea formularului)

Your Bag

Loading

Your bag is empty

Log In

Don’t have an account?